Viktig melding

Koronavirus - informasjon og råd

 

Her finner du også endringer i kommunale tjenester

Aktuelt

 • 27.11.2020

  En ny smitta av covid-19 i Nome

  Det er i dag påvist 1 ny positiv covid-19-smitte i Nome. Dette er en person som fra før er definert som nærkontakt, og som har holdt seg i karantene. Det er derfor ikke behov for ytterligere smittesporing. De som blir berørt i en smittesituasjon, blir alltid kontaktet av smittesporingsteamet. En trenger derfor ikke å lure på om en er berørt eller ikke.
 • 26.11.2020

  Søknadsportalen for «Drømmestipendet 2021» er åpen!

  Frem til 8. januar er det mulig å søke «Drømmestipendet 2021». Er du i alderen 18–25 år neste år og holder på med kunst og kultur?
 • 20.11.2020

  ÅRETS BEDRIFT OG ÅRETS NYETABLERER - nominer din kandidat!

  Dette året har vært spesielt, også for næringslivet vårt. Bedrifter som også til vanlig sliter med netthandel og handelslekkasje, har møtt ekstra utfordringer dette året. Det har også de større bedriftene, med smittevernregler, stengte grenser, utfordringer med å få tak i varer osv. Derfor er det ekstra både moro og viktig dette året, å gjøre litt stas på næringslivet. Vi inviterer nok en gang til å komme med forslag til kandidater til Årets bedrift og Årets nyetablerer. ​​​
 • 17.11.2020

  2 nye positive tilfeller av covid-19 i Nome kommune

  Disse er nærkontakter som allerede sitter i karantene, på grunn av positivt tilfelle i samme husstand. Det skal derfor ikke være nye nærkontakter nå. De som blir berørt ved smittefeller blir alltid kontaktet. En trenger ikke å lure på om en er berørt eller ikke.
 • 15.11.2020

  Nasjonal tilskuddsordning for å inkludere barn og unge - utlysning av midler for 2021. Søknadsfrist ..

  Barne, ungdoms -og familiedirektoratet (bufdir) har lagt ut søknadsskjemaet for tilskuddsordningen for å inkludere barn og unge (tidligere kalt barnefattigdomsmidler). Søknadsfrist 4. desember

Kunngjøringer og høringer