Aktuelt

 • 02.03.2021

  Eiendomsskatteseddel og eiendomsskatteliste 2021

  Eiendomsskatteseddel for 2021 er nå sendt ut. Her finner du informasjon om hva taksten er basert på (lokal taksering eller boligverdi fra skatteetaten). I tillegg ser du skattegrunnlaget, skattesatsen og årlig beregnet skatt. Det ble gjennomført lokal taksering i 2020, og det er denne taksten eller boligverdi fra skatteetaten fra 2019 som utgjør taksten.
 • 28.02.2021

  Lavradioaktivt avfall etter Søve gruver skal ryddes opp - NND leter etter firmaer som kan ta ryddejo..

  Pressemelding fra Norsk nukleær dekommisjonering 28.02.2021 Den statlige etaten Norsk nukleær dekommisjonering (NND) lyser nå ut et anbud om opprydning og deponering av lavradioaktivt avfall fra Søve gruver i Nome kommune i Vestfold og Telemark fylkeskommune. - Vi har tro på at anbudskonkurransen vil gi konkrete resultater i form av et godt løsningsforslag, og vi tar sikte på at jobben kan starte så snart som mulig. Jobben skal gjennomføres på en trygg og effektiv måte, sier Nils Bøhmer i NND.
 • 24.02.2021

  Positivt regnskapsresultat i 2020

  Driftsregnskapet for Nome kommune er avsluttet med et positivt netto driftsresultat på 3,74 millioner kroner.
 • 23.02.2021

  Nasjonale retningslinjer fra 23. februar

  Regjeringen viderefører i hovedsak de nasjonale smitteverntiltakene. Det er lettelser for barn, unge og studenter, men innstramminger i skjenkebestemmelsene. Nome kommune har fortsatt ingen tiltak som er strengere, men følger de nasjonale anbefalingene og tiltakene.
 • 18.02.2021

  Vinterferie – med korona

  For de som skal ha vinterferie blir den nok litt annerledes i år, med korona-hensyn. Vi minner om hva som gjelder, både nasjonalt og lokalt. Dersom du skal ut å reise er det viktig at du setter deg inn i hva som gjelder der du skal oppholde deg.

Kunngjøringer og høringer