Frisklivssentralen i Midt-Telemark

Frisklivssentralen samarbeider med HiT. Her er studentane Ida Tollehaugen, Sondre Risdal Solheim, Caroline Nygaard, Frisklivskoordinator Svein Ivar Forberg, Høgskulelektor Laila Hjort Nielsen og student Guro Akerlie - Klikk for stort bilde

Frisklivssentralen Midt-Telemark gir tilbud til de som trenger hjelp og støtte til å endre levevaner på grunn av helseutfordringer, eller for de som er i fare for å utvikle livsstilsrelaterte sjukdommer. Man trenger ikke ha en diagnose for å ta kontakt.
 
Frisklivssentralen er en kommunal helsetjeneste basert på et samarbeid mellom Bø kommune, Sauherad kommune, Nome Kommune, Gullbring Kulturanlegg A/S og Høgskulen i Telemark.
 
Tilbudet legger til rette for fysisk aktivitet, stressmestring, vektregulering, smertemestring og er et tilbud til de med fysiske og/eller psykiske helseutfordringer.
For å delta må du ha ein FRISKLIVSRESEPT (DOCX, 81 kB) som kan skrives ut av fastlege, annet helsepersonell, NAV eller du kan ta direkte kontakt med Frisklivssentralen. Frisklivssentralen tilbyr helsesamtale, enkel testing av fysisk form og trening i grupper. Det vil også bli tilbud om «Røykeslutt» og «Bra mat» kurs.
 
Klikk på logoen til Frisklivssentralen under for meir informasjon og kontaktinfo.

Klikk for stort bilde (PDF, 981 kB)

 

Kontaktperson

Svein Ivar Forberg

Frisklivskoordinator
Mobil:
40913937