Translate

Viktig melding

Hvorfor Nome?

Kanalkommunen Nome ligger «midt i smørøyet» og er en kommune med flere vakre steder å bosette seg.
Største del av befolkningen bor i eller omkring Lunde og Ulefoss sentrum.
Det er kort vei til fasiliteter i hele Midt-Telemark, og mellom 30-60 minutter til sjø og fjell.
 
glade barn.jpg
♥ Midt i smørøyet, og samtidig landlig
Kort vei til fasiliteter i hele Midt-Telemark, og det er bare 30-60 minutter til sjø og fjell. I Nome er det nok frisk luft til store og små.
 
♥ Vakker natur
Er du lei av stress og støy? Naturopplevelser som fuglekvitter, sildring fra bekken og andre små dagligdagse inntrykk gjør at enhver vil kunne finne roen og nyte livet i Nome.
 
♥ Det du trenger
Handels- og servicenæringen sørger for at du har det du måtte trenge i Nome. En trivelig handel kan du gjøre både i Lunde sentrum og på Ulefoss. 
 
♥ Satsing på barn og unge
Politikerne i Nome legger stor vekt på barn- og unge. Ungdomslederen vår jobber for at de unge i kommunen skal trives og ha et bra tilbud. Les mer om dette under: «Barn og unge».
 
♥ Gratis parkering
Gratis parkering er en selvfølge for oss i Nome!
 
♥ Mer tid
I Nome kan du glemme kø, krabbefelt, rødt lys og rushtid. Selv om du velger å jobbe utenfor kommunen går trafikken som oftest smertefritt. Bruk heller tiden på familie, venner og det som gir deg best livskvalitet. 
 
♥ Pengene strekker lenger
Hva med å bytte ut en 4 rom`s leilighet i storbyen, med en ny enebolig med stor tomt og fantastisk utsikt til Norsjø? Boligprisene er lavere i Nome enn i byen, så mulighetene om å realisere drømmen om et romslig hus med stor hage og god boltreplass for barna er absolutt til stede her. Les mer under «Bo i Nome»

Artikkelliste

Tilbakemelding