Vestibylen og Pulsen

Vestibylen er samfunnshusets sentrale del, med inngang til restaurant, forsamlingslokale, sal og idrettshall.

Fra og med sommeren 2018 vil også bibliotekets avdeling på Ulefoss ligge på Ulefoss samfunnshus.

Klikk for stort bilde

Publisert av Sigrid Stoa. Sist endret 29.08.2017

I vestibylen finner vi Pulsen kiosk. Pulsen er alltid åpen ved arrangementer, og her selges kinobilletter. Pulsen og vestibylen er en sentral del av ungdomsklubb, Kompisklubb og Smurfedisco. Her er det tilgang til brettspill, airhockey, aviser/blader, biljard, bordtennis.

Faste åpningstider:

  • Ved kino er Pulsen alltid åpen fra en halvtime før første film til etter siste film har startet. Kino er alltid på søndagsettermiddager og kveld, og noen ganger også andre dager.
  • På torsdager er Pulsen åpen kl. 14.00 - 17.00 er det ungdomskafé i Pulsen (fra september tom april). Ungdomsklubb er på tirsdager i oddetallsuker, kl. 18.00 - 21.00
  • Kompisklubben har åpen kiosk på enkelte torsdager, og smurfedisco (fra 1.klasse) holder kiosken åpen en fredagskveld i måneden.
  • Ved Barnas Hjerterom en lørdag i måneden (september tom april) er kiosken åpen fra kl. 12.00, og forestillingene (teater/musikk) er kl. 13.00. Her serveres vafler og det settes ut tegnesaker til barna.

NB! Vinteren 2017/2018 vil det foregå byggearbeider i vestibylen, for å åpne opp inn til det kommende biblioteket. Vestibylen vil bli større, og når ombyggingen er ferdig vil det bli leseplasser for aviser og magasiner her, med nettilgang og muligheter for å gjøre lekser. Det vil komme en åpen og innbydende inngang til det nye biblioteket der inngang til Gleden er i dag.

Tegninger av det nye bibliotekstilbygget vil være tilgjengelige i vestibylen iløpet av høsten 2017.