Fremmøte og ferier

Klikk for stort bilde

Fremmøte: 

Vi ønsker beskjed dersom barnet ikke kommer i barnehagen.

Hvis andre enn barnas foreldre eller søsken skal hente barnet, må barnehagen ha beskjed. Ved henting skal barnet avslutte sin aktivitet ved å rydde litt og uten å drøye avskjeden for lenge. En av de ansatte vil ta imot og ta avskjed med barnet. Da er det mulighet for foreldrene og personalet å få gitt små beskjeder og oppsummere hvordan dagen har forløpt. Det kan allikevel hende at dere vil oppleve at de ansatte er opptatt med de barna som allerede er i barnehagen.

Ferier:

Vi ønsker å benytte ressursene i barnehagen på en god måte for å gi barna god kvalitet på tilbudet. Derfor er det viktig for oss å få beskjed dersom barna skal ha fri eller ferie. I feriene til skolen har vi erfaring med at mange barn tar fri. Vi sender derfor ut skjema i forkant av sommer-, høst-, jul- og vinterferie der vi ber dere krysse av for om barnet kommer eller ei.  Vi ønsker at de ansatte skal ha ferie/avspassere når det er færre barn i barnehagen.

Barnehagene i Nome holder stengt uke 29 og 30. Uke 28 er det et samarbeid mellom alle barnehagene i Nome kommune. For å benytte barnehagen denne uken må det søkes på eget skjema innen 1. april. Julaften, nyttårsaften, mandag, tirsdag og onsdag før skjærtorsdag og fem planleggings-dager er også barnehagene stengt.

Alle barn skal ha fire ukers ferie, og disse kommer i tillegg til barnehagens planleggingsdager. Tre uker bør være sammenhengende ferie om sommeren.