Fremmøte og ferier

Fremmøte:
 

Vår åpningstid er 06.45 - 16.30.
De fleste planlagte aktivitetene foregår etter 09.30. Kommer barnet senere enn 09.30, tar en fridag eller er syk, vil vi at dere ringer oss og gir beskjed.
Barna må være hentet og ha forlatt barnehagen innen 16.30.

Ferier:
 

Vi ønsker å benytte ressursene i barnehagen på en god måte for å gi barna god kvalitet på tilbudet. Derfor er det viktig for oss å få beskjed dersom barna skal ha fridager eller ferie. I skoleferiene erfarer vi at noen barn i barnehagen også tar fri. Vi sender derfor ut skjema i forkant av sommer-, høst-, jul- og vinterferie der vi ber dere krysse av for om barnet kommer eller skal ha fri. Slik kan de ansatte planlegge å ta ferie /avspasering i perioder det er færre barn i barnehagen. 
I noen ferier samarbeider vi med Herregårdshavna om det er nødvendig.

Barnehagene i Nome holder stengt uke 29 og 30. Julaften, nyttårsaften, mandag, tirsdag og onsdag før skjærtorsdag og fem planleggingsdager er barnehagene stengt.
I uke 28 er en av kommunens barnehager åpen. Ønsker du å benytte barnehagetilbudet denne uka finnes det et eget søknadsskjema. Frist for søknad er 1.april.

Alle barn skal ha fire ukers ferie. Disse kommer i tillegg til barnehagens planleggingsdager. Tre uker bør være sammenhengende sommerferie.

Publisert av Mette Sollid. Sist endret 18.12.2017