Nome kommunes kultur -og fritidskort

For å sikre at alle barn og unge i Nome kommune har mulighet til å delta på fritidsaktiviteter har vi Nome kommunes kultur -og fritidskort.

Nome kommunes kultur -og fritidskort finnes i to versjoner, ett for barn (4-12 år) og ett for ungdom (13 - 19 år).

Begge kort inneholder gratis klipp til kino, og dekking av medlemsavgift for både en selvvalgt idretts/sportsaktivitet og for en av tre gruppeaktiviteter i kulturskolen; visuelle kunstfag, teater eller dans.

Barnekortet dekker videre inngang på Barnas hjerterom (teater for barn), Smurfedisco, HalloVenn, Askeladden barnefilmklubb.

Ungdomskortet dekker også egenandel for ekstraaktiviteter og utflukter med Ung i Nome og medlemsskap og klipp til Askeladden barnefilmklubb.

Kortet kan fås tak i hos familieveileder, hos helsesykepleier og fra NAV. Idrettslag og lagledere som kan kontakte heelkv@nome.kommune.no for å få tildelt kort hvis de har medlemmer med behov for kort.