Se smittesituasjonen i kommunene i Vestfold og Telemark.

Siden inneholder mye informasjon.
Klikk på den kommunen du vil se, og velg hvilke tall du vil se ved å velge fane nederst i bildet.

De fleste nasjonale smitteverntiltakene er nå avviklet. Det forventes at det vil være noe smitte i samfunnet også framover, men vi publiserer ikke hvert enkelt smittetilfelle som påvises lenger. 

 

Det er i dag meldt om 8 smittede i Nome kommune.

Det er meldt om ett nytt positivt tilfelle av Covid-19 i Nome i dag. Dette er nærkontakt som allerede sitter i karantene. Smittesporing er avsluttet.

Det er meldt om ett nytt positivt tilfelle av Covid-19 i Nome i dag. Dette er nærkontakt som allerede sitter i karantene. Det er ingen nye nærkontakter og ikke behov for smittesporing.

Det er meldt om 4 nye smittetilfeller i Nome i dag. 
1 smittetilfelle er knyttet til Helgen Montessoriskole. Testing av aktuelle elever og ansatte utføres i morgen.

Det ble i dag meldt om et positivt tilfelle av Covid-19 på Nome vgs. avd. Søve. Den smitta bor i en annen kommune. 

De som er definert som nærkontakter er kontaktet av smittesporingsteamet. Det er utført testing av aktuelle medelever i dag.

Det er i ettermiddag meldt om to nye positive i Nome. Begge var allerede i karantene. Smittesporing pågår. De som defineres som nærkontakter kontaktes fortløpende.

Det er i dag meldt 4 personer som har testet positivt for covid-19 i Nome, fordelt på to husstander. Smittesporing pågår. De som defineres som nærkontakter kontaktes fortløpende.

Det er i ettermiddag meldt en person som har testet positivt for covid-19 i Nome. Smittesporing pågår. De som defineres som nærkontakter kontaktes fortløpende, og får time til test i morgen.