Ønske om innspill for kartlegging av breibandsbehovet i Nome.

Breiband - Klikk for stort bilde Midt-Telemarkrådet jobber i disse dager med søknad til Nkom om breibandstilskudd for Nome og Sauherad. Vi ber derfor innbyggerne i Nome å komme med innspill om behovet for breiband hvor dere bor.

Publisert av Tor Flom. Sist endret 20.04.2017

Søknadsfristen til Nkom er allerede den 3. mai 2017.

Vi ber derfor om din tilbakemelding så raskt som mulig, senest innen 26. april 2017.

Du må oppgi adresse eller område (fint å angi antall husstander som har samme breibandssituasjon), oppgi også kapasitet på evt. breibåndstilbudet du har i dag.

Gi din tilbakemelding på e-post: postmottak@nome.kommune.no

Alternativt på telefonnummer 35 94 62 00

Bredbåndtilskuddsordningen skal være en hjelper for at alle husstander i Norge får et grunnleggende bredbåndstilbud av god kvalitet. Det er også mulig å få støtte til å øke kapasiteten på bredbåndet i områder der denne er dårlig. Kriteriene er som følger:

• Kapasiteten er lav eller fraværende,
  • tilbudet er avgrensa,
  • der det ikke er ventet kommersiell utbygging i området de nærmeste årene.

Tilskuddsordningen blir forvalta av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) i samarbeid med fylkeskommunene. Kommunen som søker av Nkom midler vil vurder innspillene som kommer inn.

For mer informasjon se:  Nkom