Endret åpningstid på Nome bibliotek, avdeling Ulefoss fra 1. mai!

bok-400x250.png - Klikk for stort bilde  NYTT BIBLIOTEK PÅ ULEFOSS

6. april vedtok Nome kommunestyre at bibliotekets avdeling på Ulefoss skal flyttes til Ulefoss samfunnshus. Dagens bibliotekbygg på Ulefos skal bygges om til kompetansehus. Bibliotekets avdeling på Ulefoss vil flytte inn i flunkende nye lokaler på samfunnshuset. De nye lokalene til bibliotekets avdeling på Ulefoss skal først bygges, og som en konsekvens av ombygging av nåværende lokaler og bygging av nye lokaler må bibliotekpersonalet framover bruke tid på å rydde seg ut av bibliotekbygget.
For å frigjøre tid til dette arbeidet, stenges bibliotekets avdeling på Ulefoss gradvis fra 1. mai og helt fra 1. juni i påvente av nytt bibliotekbygg på samfunnshuset.

Åpningstider i mai for bibliotekets avdeling på Ulefoss:
fredag kl. 11-17

Fra 1. juni er bibliotekets avdeling på Ulefoss stengt i påvente av nytt biblioteksbygg

Alle kommunens innbyggere er velkommen til å besøke bibliotekets avdeling i Lunde. Her er det betjent åpningstid tirsdager kl. 14-19, også mens bibliotekets avdeling på Ulefoss er stengt i påvente av nybygg. Bibliotekets avdeling i Lunde er meråpent alle dager fra kl. 07 til 22. Det vil si at alle kan logge seg inn ved hjelp av lånekort og pinkode, og betjene seg selv.

Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører for bibliotekets lånere på Ulefoss– men vi håper dere deler vår glede over å få nytt biblioteksbygg for bibliotekets avdeling på Ulefoss.

Publisert av Heidi Elise Kvale. Sist endret 24.04.2017