Ungdomsstipend og Nome kommunes kulturpris: Frist 12. oktober!

Nome kommune kan hver høst dele ut ungdomsstipend og kulturpris til verdige mottakere.

Tiden er inne for å sende inn forslag på hvem dere synes burde motta årets kulturpris.

Ungdom foreslås ikke, de skal søke selv på ungdomsstipend.

Frist for innsending: 12. oktober

Publisert av Heidi Elise Kvale. Sist endret 17.09.2018

nome kommune til hjemmesider etc.png - Klikk for stort bilde Kulturpris

Nome kommunes kulturpris er på kr. 10.000,- og skal deles ut for 2018. Prisen kan tildeles enkeltpersoner, organisasjoner og andre som har gjort en innsats innenfor en eller flere deler av det utvidete kulturområdet. Nome kommune ber om begrunnede forslag til kandidater til årets kulturpris. Driftsutvalget avgjør hvem som mottar Kulturprisen hvert år.

Nome kommunes kulturpris

Ungdomsstipend
Kommunen har en fast ordning for tildeling av ungdomsstipend til spesielt talentfulle utøvere og skapende utøvere under 25 år. Dette er et stipend som ungdommen selv skal søke på med bakgrunn i egne prestasjoner.

Ungdomsstipend: retningslinjer, informasjon og søknadsskjema

Frist for å søke på ungdomsstipend / sende inn forslag til årets kulturpris: 12. oktober 2018
Forslag til kulturpris og søknader om ungdomsstipend sendes til postmottak@nome.kommune.no.
Eller sendes i post: Nome kommune v/ kultur, Ringsevja 30, 3830 Ulefoss

Søknaden merkes kulturpris eller ungdomsstipend.